Voorstelling levensbeschouwelijke vakken

Beste ouder

Het is de droom van ieder van ons dat onze kinderen zich ontplooien tot fijne mensen die in staat zijn later hun eigen weg te gaan. Daarbij is het een uitdaging om hen kennis te laten maken met fundamentele menselijke waarden en hen een visie op goed leven te helpen ontdekken. Naast het ontwikkelen van een levensvisie in het gezin draagt ook de school haar steentje bij d.m.v. het aanbod van de levensbeschouwelijke keuzevakken. In deze folder leest u hoe de verschillende levensbeschouwingen kinderen en jongeren begeleiden in het ontdekken van de eigen levensbeschouwelijke identiteit. De aanwezige verscheidenheid is tevens een kans om van de school een ontmoetings- en oefenplaats voor dialoog te maken.

flyer-levensbeschouwelijke-vakken

Comments are closed.