Drank speeltijden gratis vanaf 1 januari 2019

U weet dat we in ons streven naar een correct en transparant prijzenbeleid al heel wat stappen hebben gezet.

We houden ons strikt aan de scherpe (voorstellingen, uitstappen, zwemmen, e.d.) en minder scherpe (avonturenklassen e.d.) maximumfactuur. Middagwater is gratis. De prijsafspraken i.v.m. de voor-, naschoolse en middagopvang binnen de stad Mechelen worden netjes gerespecteerd, …

 

We zijn blij u te kunnen aankondigen dat we vanaf 1 januari 2019 eindelijk ook het drinkwater gratis kunnen aanbieden. De rubriek “drank speeltijden”, €  0,40 per dag, verdwijnt definitief van uw maandfactuur. De praktische afspraken rond drinken en gezonde tussendoortjes blijven. 

Wij wensen u, en al wie u dierbaar is al het beste in 2019.

Comments are closed.